Linnaosavalitsus ootab vihjeid linnupiinaja tabamiseks

0

Lasnamäe linnaosa valitsus palub abi, et tabada inimene, kes tapab vareseid ja riputab surnud linnu kooliaia külge.

„Eile õhtul hakkasid sotsiaalmeedias ringlema pildid surnud või tapetud varestest, kes olid riputatud Läänemere tee 31 asuva koolistaadioni aiale. Et vältida kurjategija reklaamimist ei hakka ma neid pilte levitama. Palume kõigil, kellel on infot selle teo kohta, anda märku linnaosavalitsusele või politseile,“ selgitas Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

„Lindude piinamist ei saa mitte kuidagi aktsepteerida ning tuleb käsitleda kogu tõsidusega. Lasnamäe on loomasõbralik linnaosa ja selle elanikke sügavalt häiris see juhtum. Loodan, et suudame selle võika teo tegija üles leida,“ lisas Svet.

Lasnamäe linnaosa valitsus palub kõigil, kellel võib olla infot selle teo kohta, pöörduda linnaosavalitsuse või Ida-Harju Politseijaoskonna poole.

Kommentaarid: