Täna toimub Lasnamäe linnaosa vanema vastuvõtt telefoni teel

0

Täna, 21. mail toimub Lasnamäe linnaosa vanema Vladimir Sveti elanike vastuvõtt telefoni teel.

Linnaosavanema varasemad vastuvõtud telefoni teel on Lasnamäe elanike poolt kiiresti omaks võetud ning helistajaid on palju. “Küsimusi on erinevaid, palju on kõnesid seoses koroonaviiruse ja sellega kaasnevate piirangutega. Helistajad tunnevad huvi ka näiteks puude lõikamise ja hooldamise, pargipinkide paigaldamise kui ka jalgrattateede arendamise vastu,” tõi Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet näite.

„Me peame oluliseks, et ka ilma otsekontaktita oleks inimestel võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega meieni. Väga paljud inimesed teevad seda e-posti või sotsiaalvõrgustike kaudu, ent on päris palju inimesi, kes neid kanaleid kasutada ei saa, ei oska või pole harjunud. Alati on ka mõni küsimus, mida inimesel on emotsionaalselt kergem rääkida kui kirjutada. Seetõttu lähima kuu jooksul proovin linnaosa elanike vastu võtta telefoni teel,“ rääkis Vladimir Svet.

Linnaosa vanem Vladimir Svet vastab elanike küsimustele neljapäeviti ajavahemikul kl 13-14 telefonil 645 7780. Eelnevat registreerimist ei toimu.

Lasnamäe linnaosavalitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 6457700 või kirjutades Facebooki lehele https://www.facebook.com/Lasnamae/.

Kommentaarid: