Lasnamäe Pae Pargi 5. Rahvajooks jääb ära

0

Traditsiooniliselt maikuus toimuv Lasnamäe Pae Pargi V Rahvajooks jääb sel aastal koroonaviiruse ohu tõttu ära.

„Rohke osalusega jooksuvõistlus on nii lasnamäelaste kui ka külaliste seas hästi omaks võetud ning viies rahvajooks tuleb pärast seda, kui oleme viiruse alistanud,“ rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. „Palume, et spordisõbrad ja lihtsalt aktiivsed inimesed oleks kannatlikud, hoiaks end jätkuvalt liikumas ja ootaks ära aja, mil massikogunemised taas lubatud. Et aga trenn tegemata ei jääks, kutsume koos Eesti kergejõustiku tõusva tähe Jekaterina Mirotvortsevaga treenima. Ta tegi kõikide Pae Pargi fännide jaoks videotunni, et  üksi vabas õhus trenni teha.“

Linnaosavalitsus kutsub meeleoluka veebitreeninguga kõiki sportima, et hoida head vormi ka piiratud tingimustes. Linnaosavalitsuse Facebookis esitleb Eesti naiste 3000m käimise rekordi omanik Jekaterina Mirotvortseva harjutusi, mis mida on lihtne teha nii toas kui ka õues.

Möödunud aastal toimunud IV Pae Pargi Rahvajooksul püstitati osalejaterekord, põhi- ja lastedistantsidel osales üle 560 jooksusõbra. Lisaks individuaalvõistlusele selgitati välja ka Lasnamäe kiireim kool. Osavõtt Lasnamäe Pae Pargi Rahvajooksust oli tasuta, kuid osalejad annetasid Tartu Ülikooli Kliiniku Lastefondi toetuseks.

Kommentaarid: