VIDEO: politsei lahutas Lasnamäel kaklevad… jänesed

0

Ida-Harju politseijaoskond avalikustas täna oma Facebooki lehel video, kus politseipatrull kohtab ühel Lasnamäe linnaosa tänaval ebatavalisi kaklejaid.

“Kuigi iga väljakutse on teistest erinev, on mõni kohe ekstra. Ühel hilisõhtul märkas meie patrull tänaval kaklust. Sekkudes mõlemad osapooled rahunesid, kumbki viga ei saanud ning otsustasid ära leppida. Arvasid, et suudavad ikka salatilehe sõbralikult ära jagada” öeldakse postituses. Jagame lugejatega väljavõtet operatiivmaterjalist:

Kuigi iga väljakutse on teistest erinev, on mõni kohe ekstra. Ühel hilisõhtul märkas meie patrull tänaval kaklust. Sekkudes mõlemad osapooled rahunesid, kumbki viga ei saanud ning otsustasid ära leppida. Arvasid, et suudavad ikka salatilehe sõbralikult ära jagada. 🐰🥬Хотя каждый вызов отличается от других, некоторые сразу становятся экстра. Однажды поздно вечером наш патруль заметил драку на улице. Благодаря вмешательству, обе стороны успокоились, никто не пострадал и решили помириться. Посчитали, что они все еще могут быть друзьями. 🐰🥬

Posted by Ida-Harju politseijaoskond on Teisipäev, 5. mai 2020
Politseivideo juhtunust

Kommentaarid: