Linnaosa puhtaks: tänavate taastusremont

0

Kevadel ja suvel toimuvad linnaosas kvartalisiseste teede taastusremonttööd, millest mahukaimad võetakse ette Vilisuu ja Tondiraba tänaval, kus lisaks sõiduteele saavad uue asfaltkatte ka külgnevad kõnniteed.

Teedevõrgustiku korrastamise tulemusel saab Lasnamäe uuenäolise Angerpisti tänava, mis paikneb Narva maantee vahetus läheduses, tänav on saanud nime roosõielise taime järgi. Juunis alustatakse seal kergliiklustee rajamist.

Tee-ehitustööd toimuvad tänavu suvel veel Kahu tänava sõidu- ja kõnniteel, Läänemere ja Linnamäe tee ühendusteel, Vikerlase 16 esisel kõnniteel, Punane 17 ning Martsa tänava kõnniteel. Narva maantee ja Turba 2 vahelisel alal alanud ehitustööde käigus rajatakse kõnnitee ning Lauluväljaku parkla väljasõit muudetakse ohutumaks.

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti teostatava kvartalisiseste teede taastusremondi käigus vahetatakse asfaltkate, paigaldatakse uued liikluskorraldusvahendid ja taastatakse haljastus. Lisaks sellele toimub linnaosas pidev magistraalteede hooldusremont.

Kommentaarid: