Lasnamäele sõit Narva maantee kaudu on ajuti raskendatud

0

Lasnamäe linnaosa valitsus soovitab vältida Lasnamäele sõites Narva maanteed. Kuna Narva maantee ja Turba tänava ristmiku lähistel alanud kõnnitee ehitustööde tõttu on piirkonnas mõned sõiduread suletud ja sadama-suunaline liiklus väga tihe, on liiklus ajuti aeglustunud.      

„Ehitustöödega kaasnevad Narva maanteel ajutised liikluspiirangud, mistõttu palume liiklejate mõistvat suhtumist ja soovitame võimalusel Narva maantee ja Turba tänava ristmiku piirkonda vältida,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. „Kiiremaks ja mugavamaks liiklemiseks soovitame Lasnamäele sõites valida  Narva maantee asemel  Pirita tee, Laagna tee või Peterburi tee,“ lisas Vladimir Svet. 

Käimas olevate ehitustööde käigus rajatakse 125 meetri pikkune ja kolme meetri laiune asfaltkattega kõnnitee. Uus tee võimaldab kohalikel elanikel turvalisemalt jõuda nii bussipeatusesse, parklasse kui ka tanklasse. Lisaks rajatakse Narva maanteest eraldusribaga eraldatud parkimisala.

Kõnnitee äärde istutatakse uusi puid ning parklasse rajatakse sajuveekanalisatsioon ja LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus. Ehitustööd toimuvad Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel.  Projektdokumentatsiooni koostas AS K-Projekt. Ehitustöid teostab Viaston Infra OÜ. Tööd lõppevad juulikuus. 

Kommentaarid: