Tallinna linnavalitsus kinnitas Lasnamäe linnaosa vanemaks Vladimir Sveti

0

Lasnamäe linnaosa vanema Vladimir Sveti sõnul on praegu oluliseimaks eesmärgiks aidata kaasa Lasnamäe elanikel koroonaviiruse põhjustatud kriisist üle saada. „Me peame olema nendega, kes ei saa toetuda oma lähedastele ja naabritele ning ma olen kindel, et kõik linnaosa töötajad annavad endast parima selle töö nimel,” lisas Svet.

Sveti sõnul saab uutest plaanidest rääkida alles siis, kui linnaosa elanikega on kokku saadud ning arutatud nende mõtteid ja ootusi. „Paraku praegu ei ole aeg rahvarohketeks kohtumisteks. Seetõttu kutsun kõiki lasnamäelasi online-konverentsile, mis toimub minu esimesel tööpäeval 23. märtsil kell 18.00 isiklikul Facebooki lehel: loodan seal kuulata küsimusi ja ettepanekuid linnaosa probleemide ja arengu teemadel,” rääkis Svet.

10. märtsil kiitis Lasnamäe linnaosakogu heaks Vladimir Sveti kandidatuuri linnaosa vanema kohale. Svet pälvis linnaosakogu liikmete toetuse, üks linnaosakogu liige jäi erapooletuks. 

Suurema osa oma elust Lasnamäel elanud Svet töötas alates 2017. aasta novembrist Kesklinna linnaosa vanemana, enne seda oli ta õiguskantsleri nõunik. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Õigusinstituudi magistriõppe.

Kommentaarid: