Tulekul on Tallinna tarbijaõiguste päev

0

31. märtsil toimub rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis algusega kell 11 järjekordne, juba kaheteistkümnes tarbijaõiguste päev, kuhu ootame nii tarbijaid kui ka kauplejaid.

Seekord räägime alkoholi ja tubakaga kauplemisest. Teatavasti ei ole enam tubakatooted müügikohtades nähtavalt välja pandud ning alkohol peab olema kauplustes eraldatud muudest kaupadest ja ei tohi olla märgatavalt nähtav ülejäänud müügisaalist. Kuidas on seadusemuudatusi siiani rakendatud, kuuleme tarbijaõiguste päeval.

Endiselt on väga palju küsimusi e-kaubanduse kohta. Millele tuleks pöörata tähelepanu e-poest kauba ostmisel või teenuse tellimisel? Missugused on võimalused välisriikidest tellitud kaupade tagastamisel? Mida peaks kaupleja teadma, et luua tarbija jaoks usaldusväärne e-pood? E-kaubanduses toimuvast kuuleme samuti tarbijaõiguste päeval.

Tarbijaõiguste päeval räägime ka lähiajal jõustuvatest muudatustest pensioni I sambas ning üürisuhetest, sealhulgas millised on üürileandja ja üürniku õigused ning milliseid muudatusi plaanitakse nende osas teha.

Osavõtt on tasuta. Soovijatele sünkroontõlge vene keelde. Tarbijaõiguste päeva koordinaator on Tallinna Ettevõtlusameti hinna ja tarbijakaitse osakond. Info telefonil 640 4232.

Kommentaarid: