Õllesummeri ajal avatakse Lauluväljaku kõrvale ajutised parkimisalad

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub üles kõiki Õllesummeri külastajaid  kasutama ühistransporti või muid liikumisvõimalusi, et vähendada liikluskoormust ja keskkonnamõjusid. Nendel, kes siiski otsustavad tulla autoga, on 3.-6.juulil võimalik jätta sõiduk  kahele ajutisele parkimisalale.

Ajutised parkimisalad avatakse Lauluväljaku kõrval, Narva maantee ääres. Parkimiskorralduse eest vastutav ettevõtte Snabb OÜ märgistab parkimiskohad ning tagab jalakäijate sujuva liikumise Õllesummeri alale. Ühe päeva parkimispilet maksab 5 eurot. Maksta saab läbi Snabb mobiilirakenduse kasutades tsooni numbrit X135.

Linnaosavalitsus tuletab meelde, et autode parkimine kõnniteedele ja haljasaladele ei ole lubatud. Õllesummeri ajal jälgib munitsipaalpolitsei parkimiskorraldust ning valesti pargitud autode juhtidele määratakse trahvid.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus tänab kõiki mõistva suhtumise eest ja soovib meeleolukat ning turvalist festivali.

Kommentaarid: