Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub elanikke pargikontserdile

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldab 4. juulil algusega kell 18.00 Tondiraba pargis pargikontserdi. Lavale astub maagiline trio „Boogie company“.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus pakub igal aastal elanikele erinevaid vaba aja veetmise vōimalusi. Eelmisel aastal , maikuust kuni augustikuu lõpuni, tähistati Lasnamäe linnaosa 30. juubelit, toimus üle 60 ürituse, sh erinevad pargikontserdid. Sel aastal on Lasnamäe Linnaosa Valitsusel samuti kavas korraldada erinevaid pargikontserte. 16. mail toimus esimene kontsert, kus esmakordselt esines Lasnamäel tuntud Eesti artist Stefan. Pargikontserdite sari jätkus Artjom Savitski esinemisega Tondiraba pargis 13. juunil.

4. juulil kell 18.00 korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus Tondiraba pargis, aadressil Varraku tn 16 (sinisel platsil), tasuta pargikontserdi. Muusikalise etteaste teeb trio „Boogie company“.

Kontserdi kestus on orienteeruvalt 1 tund. Kuna kontsert toimub välitingimustes, palume kõigil riietuda vastavalt ilmastikule. Hea ilma korral soovitame kaasa võtta teki või pleedi, mille peal on võimalik istuda ning kontserti nautida.

Kommentaarid: