Linnaosa Valitsus kutsub elanikke üheskoos jaanipäeva tähistama

0

Laupäeval, 22. juunil algusega kell 19.00 toimuvad Tondiloo pargi keskväljakul jaanipäeva pidustused. Üritus on tasuta ning rikkaliku meelelahutusprogrammiga.

Lasnamäe jaanipäeva pidustused toimuvad juba teist aastat Tondiloo pargi keskväljakul (Kivila tn 23), seekord 22. juunil algusega kell 19.00 . Üritus on tasuta ning alkoholivaba.

Peaesinejaks on ansambel Via Baltika, kes loovad hoogsalt lõbusa meeleolu. Lisaks rõõmustavad pidulisi veel näitleja, lavastaja ja laulja Eduard Toman ning ansambel Kurjad Plaanid. Samuti saavad pidulised nautida võimsat jaanilõket, mis süüdatakse õhtu  jooksul.

Selleks, et ürituse külastajad saaksid õhtu jooksul maitsva toidupoolisega keha kinnitada , otsib linnaosa valitsus kauplejaid. Oodatud on erinevad toidu ning meelelahutuse pakkujad. Potentsiaalsed pakkujad peavad arvestama, et pakutud kaup ning meelelahutus sobiksid ürituse formaadiga ning et üritus on alkoholivaba. 

Registreerida on võimalik kuni 5. juunini. Helistades telefoninumbrile 6457702 või kirjutades meiliaadressile Johannes-Emmanuel.Allas@tallinnlv.ee.

Ürituse ajakava:

  • 19:15 – Eduard Toman
  • 20.00 – Ansambel  Kurjad Plaanid
  • 20.45 – Lõkke süütamine
  • 21.00 – Peaesineja Via Baltika 
  • 23.00 – Ürituse lõpp

Linnaosavalitsus palub kõigil osalejatel tulla üritusele ilma autota ning kasutada kohale tulemiseks ühistransporti. Kõige lähimad peatused on: Priisle kauplus (bussid nr 12, 54, 60, 65) ning K. Kärberi (bussid nr 9, 51, 58).

Kommentaarid: