Lasnamäel toimub taas jalgratta ühissõitmine 

0

Teisipäeval, 21. mail algusega kell 18.00 toimub Velomarket OÜ poolt korraldatav Lasnamäe ühisrattasõit.

Üritusele saab koguneda alates 17.30 kuni 18.00 Velomarketi (Tähesaju tee 31) ees. Sõiduga alustatakse kell 18.00.

Sõit kestab umbes 1 tund. Eelnevat registreerimist ei toimu. Üritus on kõigile osalejatele tasuta. Oodatud on kõik jalgrataste-, elektrirataste- ja elektritõukeratastega huvilised. Rattasõidu teekonna jooksul tehakse mitmeid peatusi, seega on üritus kõigile vanuserühmadele jõukohane. Sõitu juhivad ning informatsiooni marsruudi kohta jagavad Velomarketi rattapoe töötajad.

Kõikidel sõidul osaleda soovivatel, aga veel jalgratast mitte omavatel inimestel, on võimalik soetada jalgratas Velomarketi kauplusest. Tootevalikuga saab tutvuda kaupluse kodulehel: https://velomarket.ee/.

Kommentaarid: