Kevadkoristus Lasnamäel on lõpetatud 

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse poolt tellitud kevadine suurpuhastus on lõppenud. Koristustööde raames keskenduti kõnni- ja sõiduteede puhastamisele killustikust ning haljasalade puhastamisele sügislehtedest ning talve jooksul akumuleerunud lendprahist. 

Linnaosa elanikelt palutakse, et kui nad märkavad kohti, kus koristustöödes on esinenud puudusi või on vaja täiendavat tähelepanu, võtaksid nad ühendust ööpäevaringse tasuta kõnekeskusega numbril 600 79 78.

Kõnekeskus võtab vastu tähelepanekuid, mis käsitlevad sõidu- ja kõnniteede seisukorda, üldkoristust, puulehtede äravedu ning puude ja põõsaste hooldust.

Kõnekeskus on kiire ja tõhus kanal elanike tähelepanekute edastamiseks. Kui mõni tähelepanek ei kuulu linnaosavalitsuse haldusalasse, suunatakse info vastavalt kuuluvusele edasi. Kui tegemist on linnaosavalitsuse hooldusalaga, edastatakse tähelepanek koostööpartneri töötajatele, kes asuvad probleemi lahendama.

Kõnekeskus hakkas tegutsema 2022. aasta suvel. Selle mehitamise eest vastutab linnaosavalitsuse tänavakoristuse lepingupartner Keskkonnahooldus Eesti OÜ.

Kommentaarid: