Vabatahtlikud ühendavad jõud Lasnamäe puhtuse nimel

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus väljendab sügavat tänu kõigile vabatahtlikele, kes on võtnud enda südameasjaks panustada kodukandi heakorda ning on valmis oma vaba aega pühendama ühise eesmärgi nimel.

Tallinna Skaudilipkond „Siil“ alustas eelmisel nädalal ambitsioonikat ettevõtmist, mille tulemusena on tänaseks puhastatud üle 17 hektari maa-ala Lasnamäe piirkonnas. Eriti märkimisväärne on vabatahtlike panus Katleri asumi ja Tondiraba pargi vahelisel alal, kus korjati kokku 72 kotti prügi ning eemaldati mitmeid suuremahulisi jäätmeid, sealhulgas rehve.

Lisaks on Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi õpilased näidanud eeskuju, koristades oma vabast ajast Tondiloo parki. Järgmisena võtavad “Teeme Ära!” talgupäeva raames 4. mail Priisle pargi koristamise ette Tallinna Linnamäe Vene Lütseumi koolilapsed.

Kokku toimuvad sel laupäeval talgud 13 erinevas kohas üle Lasnamäe, kus osalevad mitmed haridusasutused, korteriühistud ja teised vabatahtlikud. Kõigil huvilistel on endiselt võimalus ühineda ning anda oma panus kodukandi puhtamaks muutmisse. Selleks tuleb külastada “Teeme Ära!” kodulehte ning leida sobiv seltskond, kellega ühineda.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus toetab talgute läbiviimist, pakkudes vajalikke töövahendeid nagu kindad ja prügikotid ning vajadusel ka tööriistu.

Üheskoos saame muuta Lasnamäe veelgi kaunimaks ja puhtamaks!

 

Kommentaarid: