Lasnamäe noored on oodatud osalema programmis „NoorteBörs 2024“

0

Noortele Lasnamäe elanikele tööturu võimalusi tutvustav sündmus „NoorteBörs 2024“ toimub 25. ja 26. aprillil Lasnamäe noortekeskuses. Börsile oodatakse 13-20-aastaseid noori, kes soovivad end tööeluks ette valmistada. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine.

„Soovitan kõigil noortel üritusest osa võtta. See on väga hea võimalus, et saada kasulikke teadmisi tööga seotud teemadel ning tuleviku mõttes olla valmis tööle asumiseks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Valentina Bortnovski.

25. ja 26. aprillil toimub Lasnamäe noortekeskuses „NoorteBörs 2024“, millest on kutsutud osa võtma noored vanuses 13 kuni 20 eluaastat.  “NoorteBörs 2024” on 13+ noortele mõeldud programm, mille käigus saab osaleda erinevates töötubades, tegevustes ja nõustamistes, et saada rohkem teadmisi sellest, kuidas olla tööturul edukam. Noortele räägitakse, kuidas kasutada oma oskusi, kogemusi ning portfooliod ,arutatakse plaane suveks, räägitakse töölepingutest, tulevase elukutse valikust ja pööratakse erilist tähelepanu vaimsele tervisele.

Üritusel osalemine on tasuta. Päeva jooksul toimuvad kohvipausid. Registreerida saab lehel www.ibit.ly/ExV6T. Küsimuste korral saab helistada telefoninumbrile: 5556 7784 või kirjutada Lasnamäe noortekeskuse e-posti aadressile: lasnamae@noortekeskus.ee.

Kommentaarid: