Millist varstolmuimejat osta ehk mis on sinu jaoks parim valik

0

Paari klahvikliki kaugusel on kümneid ja kümneid erinevaid tolmuimeja brände. Rääkimata sellest, kui palju on eri tolmuimejaid. Ainuüksi varstolmuimejaid on sadu mudeleid! Kuidas siis teada, millist varstolmuimejat osta? Või kas üldse osta varstolmuimejat?

Soovitage head varstolmuimejat

Internetis ringi konnates võib jääda mulje, et absoluutselt kõigil on olemas robottolmuimejad ja et need on parimaks valikuks. Kuigi iseseisvalt toimetavad robottolmuimejad on tõesti märkimisväärseks tehnoloogiliseks edasiminekuks, siis igasse majapidamisse need ei sobi. Korralik varstolmuimeja ületab robottolmuimejat oma imemisvõimsuse, funktsionaalsuse ja mobiilsusega.

Ja samas, mudel, mis pälvib tunnustuse parim varstolmuimeja 2023 ei pruugi uhkest nimetusest hoolimata olla sinu jaoks parim varstolmuimeja. Ehk, see millist varstolmuimejat osta, sõltub lõpuks siiski sinu vajadustest, eelistustest ning eelarvest.

Õnneks ei ole enam mureks see, millist varstolmuimejat valida ühe või kahe mudeli seast. Aina rohkem ettevõtteid on oma tootevalikusse lisanud ka varstolmuimejad: Dyson varstolmuimeja Airvitamin veebipoest, Xiaomi varstolmuimeja, Bosch varstolmuimeja ning enamgi veel.

Millist varstolmuimejat osta ehk eelista kvaliteeti

Maailma esimese tolmukotivaba juhtmeta varstolmuimeja leiutamise au kuulub inglasele James Dysonile, kelle perekonnanimi on brändinimena vägagi tuttav kõigile, kes kasvõi mõelnud varstolmuimeja soetamisele. Hakates uurima, millist varstolmuimejat osta, tuuakse soovitustes kindlasti välja vähemalt üks Dyson varstolmuimeja mudel. See pole ilmaasjata, sest tegu on tõesti kvaliteetse ning innovaatilisi lähenemise kasutava brändiga.

Kindlasti oled märganud, et teatud valguses paistab tolm palju paremini silma. Dyson on selle tõsiasja muutnud tolmuimeja osaks. Ametliku edasimüüja Airvitamin veebipoes saadaolev Dyson V15 Detect on hea näide innovaatilisest lähenemist. Selle mudeli Fully Optic puhastuspeal on valgusriba, mis muudab iga viimsegi kui tolmuosakese selgelt nähtavaks. Intelligentne puhastussüsteem arvutab ja mõõdab tolmuosakeste suurust ning kohandab imemisvõime automaatselt sellele vastavaks.

Parim pesev varstolmuimeja võib sind üllatada

Isegi need, kes on siiani tolmuimemist vihanud ja seda kodust toimetust püüdnud pigem teiste kaela sokutada, võivad avastada, et hea varstolmuimeja abil ei ole kodune koristus üldse sedavõrd kohutav. Seetõttu on veelgi tähtsam läbi mõelda, millist varstolmuimejat osta: koduloomadega majapidamisse on hea mõte valida Airvitamin veebipoest tolmuimeja, millel on spetsiaalne karvaeemaldustarvik. Kõva põrandakattega kodudes leiaks kasutust aga märgpuhastuse rullikutega puhastuspeaga varstolmuimeja.

Suure osa oma populaarsusest võlgnevad varstolmuimejad kindlasti just mugavusele. Klassikaline tolmuimeja on mahukas, ümar ja kohmakas ning tõmbad seda endale järgi nagu käiksid laisa koeraga jalutamas. Moderne varstolmuimeja on aga sihvakas, elegantne ja silmapaistvalt stiilse disainiga lahendus, mida enda ees lükates saavad toad ilma erilise vaevata koristatud. Tänu sellele leiavad need ka päriselt kasutamist, mitte ei jää nurka vedelema, sest juba tolmuimeja väljavõtmine on omaette töö. Seetõttu polegi küsimus selles, kas osta varstolmuimejat, vaid millist varstolmuimejat osta.



Kommentaarid: