Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub elanikke pensionitarkuse tasuta  infotundidesse

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsuses toimuvad 27. ja 28. veebruaril pensionitarkuse infotunnid. Kohale on oodatud igas vanuses huvilised.

„Eesti on täna kahaneva rahvaarvu ning vananeva elanikkonnaga riik, mis tähendab, et peame veelgi teadlikumalt suhtuma oma pensioniikka, et tagada endale väärikas vanaduspõlv. Sotsiaalministeeriumi poolt ettevalmistatud infopäeval tutvustatakse tänapäeva võimalusi, kuid ka räägitakse pisut tulevikust. Kohale on oodatud nii vanemad kui ka nooremad inimesed, kes soovivad ennast harida sellel teemal,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Teisipäeval, 27. veebruaril (eesti keeles) ja kolmapäeval 28. veebruaril (vene keeles) kell 18 õhtul toimuvad linnaosavalitsuse (Pallasti 54) suures saalis infotunnid teemal: „Kas, miks ja kuidas tulevikku planeerida? – I, II, III pensionisammas“. Ühe infotunni pikkus on poolteist tundi, millest lõpus jääb 15 minutit küsimuste vooruks. Infotunde viib läbi Sotsiaalministeeriumi pensionitarkuse nõunik Ljudmila Kondrashova.

Harivate infotundide põhisõnum on, kuidas targalt pensioniks ette valmistuda, mille käigus antakse ülevaade Eesti pensionisüsteemist kõigi kolme pensionisamba vaates. Samuti räägitakse lahti peamised pensionit puudutavad muudatused ning jagatakse ka näpunäiteid.

Antud üritust korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös Sotsiaalministeeriumiga.

Kommentaarid: