Lasnamäel toimub Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva auks pühendatud pidulik kontsert

0

Reedel, 23. veebruaril, päev enne tähtsat sündmust, korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus piduliku kontserdi, et tähistada Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva.

„Traditsiooniliselt tähistame Eesti Vabariigi sünnipäeva mitmes osas, milleks üheks on pidulik kontsert Kultuurikeskuses Lindakivi. Kui kultuurikeskuses on piiratud külaliste arv saali mahutavuse tõttu, siis õigel päeval, 24. veebruaril on kõik Lasnamäe elanikud oodatud Eesti Vabariigi aastapäeva tähistama Jüriöö parki, kus ruumi jätkub kõigile,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Eesti Vabariigi 106. aastapäeva kontsert toimub reedel, 23. veebruaril kell 18 Kultuurikeskuses Lindakivi (Jaan Koorti 22). Lavale astub Eesti Televisiooni tütarlastekoor.  

Eesti Televisiooni tütarlastekoor kasvas välja ETV lastesaadete toimetuse juurde loodud laste laulustuudiost, mille asutaja ja muusikajuht aastatel 1990-2004 oli koori dirigent Aarne Saluveer. Täna laulab kooris kolmkümmend 14-20 aastast tütarlast, neist enamusel on muusikaline haridus ja varasem koorilaulukogemus.

Kontsert kestab orienteeruvalt poolteist tundi ning on kõigile osalejatele tasuta. Üritusel osalemiseks tuleb eelregistreerida, telefoninumbril: 645 7700 või läbi interneti lingil: https://forms.gle/oNJRHKMy2GxP1an26

Palume kohale tulla ainult tervena, haigussümptomite korral palume jääda koju.

Kommentaarid: