Lasnamäe Sotsiaalkeskus tervitab uut aastat kauni kontserdiga

0

Homme, 9. jaanuaril toimub Lasnamäe Sotsiaalkeskuses tasuta kontsert. Üritusel osalemiseks on vaja eelnevalt registreerida.

„Lasnamäe Sotsiaalkeskuse enda ruumid ei ole siiani kahjuks valmis ning tegevus toimub asenduspinnal. Linn teeb täna kõik selleks, et leida majandusraskustesse sattunud ehitaja asemele uut partnerit projekti lõpetamiseks. Vaatamata ebamugavustele, mis on tekkinud ruumidega, teeb meie sotsiaalkeskuse meeskond usinalt tööd, et pakkuda põnevaid ja kogukondlike tegevusi meie eakatele,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Teisipäeval, 9. jaanuaril kell 15.00 esineb Lasnamäe Sotsiaalkeskuses (Punane 36) naisansambel „Meelespea“. Ansambli juhendaja on Reet Poom ning klaveril saadab Maie Koldits. Naisansambel loodi 1958.a. koorijuhi ja muusikapedagoogi Karl Leinuse poolt J. Tombi-nimelise kultuuripalee juurde.

Üritustel osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine. Registreerida on võimalik kohapeal aadressil Punane 36 või telefoninumbritel: 621 8998 ja 5301 0410. Kohtade arv on piiratud.

Kontsert kestab orienteeruvalt tund aega ning on kõigile osalejatele tasuta. Palume kontserdile tulla tervena, haigussümptomite korral palume jääda koju.

Rohkem infot Lasnamäe Sotsiaalkeskuse kohta lingil: https://lsk.ee/.

Kommentaarid: