Lasnamäe Sügislaat toimub esmakordselt Tondiloo pargis

0

8. oktoobril algusega kell 10 peetakse Lasnamäel Tondiloo pargis (rahvasuus Kivila park) Sügislaata.

„Esimene taoline laat toimus Lasnamäel selle aasta mais Pae pargis. Elanike tagasiside oli igati positiivne. Sügislaadaga tullakse seekord välja Tondiloo pargis. Loodan, et elanikele asukoht meeldib ning sellest kasvab välja uus traditsioon,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Laadalt saab osta talusaadusi, mett, küpsetisi ja muid värskeid tooteid. Esindatud on ka suur valik liha- ja kalatooteid. Laadal pakutakse müügiks erinevaid riideid, aksessuaare ja jalanõusid, et tuulisele ja vihmasele sügisele kaitstult vastu minna.

Kohapealne toitlustus ja erinevad atraktsioonid lastele pakuvad peredele võimaluse veeta koos üks sisukas päev.

Laada korraldajaks on Domino OÜ, kauplejaks saab registreerida laat@domino.ee või telefonil 529 2635

Sügislaat kestab ajavahemikul kella 10-16.

Kommentaarid: