Veel viimaseid päevi saab ennast registreerida kauplejaks esmakordselt toimuvale Kevadlaadale

0

Meeleolukas Kevadlaat toimub 22. mail algusega kell 10 Lasnamäe Pae pargis. Laadale saab ennast kauplejaks registreerida kuni 17. maini või kuni kohti jätkub. 

„Julgustan kõigil huvilistel kasutama võimalust ja ennast veel laadale kauplejaks registreerima. Pea 60 müüjat on seda juba teinud. Kes ise kaubelda ei soovi, on oodatud ostlema. Pae pargis esmakordselt toimuv suur laat on heaks võimaluseks, et nautida koos perega ühte toredat kevadist päeva,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Laadalt on võimalik osta: marineeritud seeni, vahvleid, erinevat suitsukala parimatelt kalamüüjatelt, suitsusinki kohalikelt talunikelt, Eesti mett, kalja, maitsvaid magusaid tooteid, värsket kevadist talukaupa, maasikaid, pähkleid ja kõike muud põnevat toidukaupa. Laadalt ei puudu ka kevadiselt värvilised ja moodsad aksessuaarid, riided, jalanõud, lastetooted ning kõik muu kevadeks vajalik.

Lapsed saavad laadal teha tiire armsa poniga (tasuline) ning võtta osa õnneloosidest. Laadal on ka parim mänguasjade valik.

Toitlustusest pakutakse laadal: šašlõkki, kebabi, spiraalkartuleid, jäätist, kuuma maisi, mullivahvlit, suhkruvatti jne.

Laada korraldajaks on Domino OÜ. Kauplejaks saab ennast registreerida helistades 529 2635 või kirjutades meiliaadressile laat@domino.ee

Palume võimalusel tulla laadale ühistranspordiga.

Kommentaarid: