Pae pargi VI rahvajooks toimub juba varsti

0

26. mail toimub Pae pargi rahvajooks. Üritusel on 5,1 km põhijooks ja 300 m lastejooks. Üritus on tasuta.

„Veel on aega, et ennast Pae pargi rahvajooksuks treenida. Kuigi tegemist on tasuta üritusega, palun siiski ennast eelnevalt registreerida, et muuta kohapeal võistluse eelne tegevus sujuvamaks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Stardinumbrite väljastamine algab 26. mail kl 16.30. Kuni 7-aastastele mõeldud lastejooksud 300 meetrisele distantsile stardivad kell 17.30. Põhidistantsi ehk 5,1 km start antakse kl 18.30. Rada kulgeb ilusate vaadetega Pae pargis, kokku läbitakse kolm 1,7 km pikkust ringi. Põhijooksust saavad osa võtta 8-aastased ja vanemad osalejad.

Parimate autasustamine toimub kl 19.15. Põhijooksul autasustatakse esemeliste auhindadega esikolmikuid meeste ja naiste arvestuses neljas vanusekategoorias: 2009.-2014. aa sündinud poisid ja tüdrukud (PU14, TU14), 2005.-2008. aa sündinud noormehed ja neiud (MU18, NU 18), 1973.-2004. aa sündinud mehed ja naised (M, N) ning 1972. a ja varem sündinud mehed ja naised (M50, N50). Lisaks individuaalvõistlusele selgub ka Lasnamäe kiireim kool. 

Võistluse keskus paikneb Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti 54) hoone taga ning autoga tulijad saavad parkida Kumu parklas Valgel tänaval. Korraldajad paluvad varuda kannatlikkust ning arvestada võimalike järjekordadega stardinumbrite väljastamisel ning tulla aegsasti kohale.

Registreerimine on avatud 25. maini kell 23.59. Registreerida saab veebi kaudu: http://iseteenindus.pargijooksud.ee/

Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldab Pae pargi VI rahvajooksu koostöös MTÜ Orienteerumisklubi Nõmme, AS A. le Coq, Super Skypark, AS Tere, Ülemiste keskus, Lasnamäe Centrum, Raadio Volna ja Teamsport.ee-ga.

Kommentaarid: