Lasnamäel pööratakse jätkuvalt tähelepanu liikumisele

0

Lasnamäel jätkuvad kõigile jõukohased kepikõnnitreeningud, välijõusaali treeningud ja joogatunnid. Kõik trennid on tasuta.

„Aprillis oli huvi erinevate treeningute vastu väga suur. Nüüdseks on ka ilmad õues treenimise osas soosivamad, seega ootame treeningutega liituma ka neid, kes seda aprillis veel ei teinud. Need, kes eelistavad trenni siiski teha siseruumides, saavad maikuus endiselt osaleda ka joogatundides,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Õiget kepikõnni tehnikat saab maikuus Pae pargis õppida Eesti Kepikõnni Liidu instruktori Rene Meimeri juhendamisel. Treeningud toimuvad 4., 11., 18. ja 25. mail algusega kell 11 Lasnamäe Linnaosa Valitsuse ees (Pallasti 54). Tondiraba pargis toimuvad kepikõnnitreeningud  15. ja 29. mail algusega kell 14. Kogunemiskoht on Tondiraba jäähalli (Varraku 14) peaukse vastas parklas, terviseradade poolses küljes. Osalemine ja käimiskeppide laenutus on tasuta.

Välijõusaali treeningud jätkuvad Tondiraba pargis 8. ja 22. mail algusega kell 14. Treeningud viib läbi Diana Mogiš. Treeningutele eelneb soojendus FitBox elementidega.

Joogatunnid jätkuvad Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22). Treeneriks on Enely Jääger. Kohapeal on olemas joogamatid. Joogatunnid toimuvad 9., 16., 23. ja 30. mail algusega kell 11. Tundi peab eelnevalt registreerima, helistades numbril 645 7702. Kohtade arv on piiratud, tasub aga helistada ja üle küsida, sest vahel mõned osalejad ka loobuvad.

Kommentaarid: