Lasnamäel toimuvad korteriühistute infopäevad

0

27. ja 28. aprillil algusega kell 17.00 toimuvad Lindakivi kultuurikeskuse kontsertsaalis (Jaan Koorti 22) Lasnamäe Linnaosa Valitsuse korraldatud korteriühistute infopäevad. Üritusele oodatakse osalema eelkõige korterühistute esimehi, haldureid ja juhatuste liikmeid. 27. aprillil toimub üritus eesti keeles ning 28. aprillil vene keeles.

„Korteriühistute infopäevadel saab arutada teemadel, mis on laiemalt probleemsed olnud. Lisaks pakub infopäevadel osalemine ettevalmistust ka nende murekohtade osas, mis võivad tekkida tulevikus. Hindame kõrgelt koostööd korterühistutega ning proovime omalt poolt pakkuda loenguid ja arutlusteemasid, mis oleksid kasulikud nii alustavate korterühistute juhtidele kui ka kogenumatele juhtidele,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Seekord räägitakse Politsei- ja Pirivalveameti  Ida-Harju politseijaoskonna esindaja poolt teemal „Naabrivahelised konfliktid korterelamutes“ ja Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti esindaja kajastab teemat „Munitsipaalpolitsei vastutusala Lasnamäe linnaosas“.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab korterühistute esimeeste, haldurite ja juhatuste liikmete poolt pakkumisi, milliseid teemasid võiks järgnevatel infopäevadel arutada. Ettepanekuid võib saata meiliaadressile: lasnamae@tallinnlv.ee.

Kommentaarid: