Tondiraba pargis toimub Liiklusohutusalane teabepäev

0

30. aprillil kell 12.00-15.00 toimub Tondiraba pargis Liiklusohutusalane teabepäev, kus saab avardada enda liiklusalaseid teadmisi. Eelnev registreerimine ei ole vajalik. 

“Liiklusohutus on endiselt aktuaalne teema ja teabepäeval osalemine võimaldab külastajatel enda liiklusohutuse alaseid teadmisi veelgi rohkem täiendada ning proovile panna. Üritusele oodatakse eelkõige lapsi ja noori liiklejaid,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Transpordiameti kergliikuri töötoas saab katsetada väikesel kiirusel elektritõukeratta haldamist. Jalgratturi ohutuspunktis jagatakse Ida-Harju politseijaoskonna ning Liiklusjärelevalvekeskuse poolt nõuandeid turvaliseks liiklemiseks rattaga, räägitakse turvavarustuse olulisusest ning vigurrajal saab testida ka oma liiklusalaseid teadmisi ja praktilisi oskusi. 

Munitsipaalpolitsei tutvustab liikluslinnakus liiklusmärke ja koos mängitakse läbi ka see, kuidas ohutult teed ületada. Kohal on ka kiirabiauto ning Ennetaja Kiirabi ohutuspunktis saab ülevaate esmaabivõtetest.

Velomarketi jalgrattahoolduse töötoas räägitakse aga erinevate rataste kohta, tutvustatakse töövahendeid ja erinevaid õlisid ning tarvikuid.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldab liiklusohutusalast teabepäeva koostöös Transpordiameti, Ida-Harju politseijaoskonna, Liiklusjärelevalvekeskuse, Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti, Ennetaja Kiirabi ja Velomarket OÜ-ga.

Kommentaarid: