Lasnamäe linnaosa vahetab koristusteenuse osutajat

0

Lasnamäe linnaosavalitsus sõlmib kuueks aastaks lepingu uue koristusteenuse osutajaga. Detsembris välja kuulutatud konkursile laekusid nelja ettevõtte pakkumised, mille hulgast valiti välja tingimustele kõige paremini vastav. 

„Meie uus partner KESKKONNAHOOLDUS EESTI OÜ hakkab osutama mitmeid teenuseid, mis vahetult mõjutavad Lasnamäe linnaosa elanikke. Soovime tõsta kõigi hooldusalade teeninduse kvaliteeti, kuid eriti suurt rõhku paneme talvisele lumekoristusele, et Lasnamäe sõidu-, kõnni- ja kvartalisisesed teed oleksid võimalikult ohutud igal aastaajal,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Hetkel uuendavad kõik Tallinna linnaosad oma lepinguid teenuseosutajatega. Uute lepingutega parandatakse ka järelevalvet teenuse osutamise kvaliteedi üle. Lasnamäe linnaosa sõlmib lepingu kuueks aastaks. Lepingu maht on 4 591 423,99  eurot.

„Arvestades Lasnamäe linnaosa suurust, on töömaht väga suur ja teenuse olemus eri aastaaegadel kaunis mitmekesine. Seega, nii meie kui ka Lasnamäe elanike ootused uuele partnerile on väga kõrged. Konkursile laekus neli pakkumist, mille hulgast valisime välja parima,“ lisas Jurtšenko. 

Süsteemsem lähenemine ja pikaajaline partnerlus aitavad tagada, et Lasnamäel oleks avalikes kohtades võimalikult vähe prügi, linnaosa oleks korrastatud, inimsõbralik ja puhas. 

Kommentaarid: