Lasnamäe alustab tasuta jooga- ja kepikõnnitreeningutega

0

Lasnamäel algavad taas kõigile jõukohased kepikõnnitreeningud, mis tänavu toimuvad Pae ja Tondiraba parkides. Tondiraba pargis jätkuvad ka välijõusaalitreeningud. Joogatunnid toimuvad Lindakivi kultuurikeskuses. Kõik trennid on tasuta.

„Soovime pakkuda Lasnamäe elanikele mitmekesiseid võimalusi tervisespordi harrastamiseks kogenud juhendajate käe all. Arvestades külma ilma, joogat harrastame siseruumides, kuid peagi alustame nii kepikõnni- kui ka välijõusaalitreeningutega meie linnaosa parkides. Mitu aastat toimusid kepikõnnitrennid Pae pargis ning nüüd lisaks sellele pakume neid ka mullu sügisel avatud Tondiraba pargis,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Aprillis saab Pae pargis õppida õiget kepikõnni tehnikat Eesti Kepikõnni Liidu instruktor Rene Meimeri juhendamisel. Treeningud toimuvad 6., 13., 20. ja 27. aprillil algusega kl 11.00 Lasnamäe Linnaosa Valitsuse ees (Pallasti 54). Tondiraba pargis toimuvad trennid pühapäeviti algusega kl 14.00 üle nädala: 3. ja 17. aprillil. Kogunemiskoht on Tondiraba jäähalli (Varraku 14) peaukse vastas parklas, terviseradade poolses küljes. Osalemine ja käimiskeppide laenutus on tasuta.

Ka tänavu kevadel toimuvad Tondiraba pargis välijõusaali treeningud, mida viib läbi Diana Mogiš. Trennid toimuvad pühapäeviti algusega kl 14.00 üle nädala: 10. aprillil ja 24. aprillil. Treeningule eelneb FitBox elementidega soojendus.

Lisaks sellele algavad aprillikuus taas joogatunnid Lindakivi kultuurikeskuses (J. Koorti 22). Treeneriks on Enely Jääger ning kohapeal on olemas joogamatid. Joogatunnid toimuvad esmaspäeviti 4. 11, 18. ja 25. aprillil algusega kell 11.00. Tundi pääseb ainult eelregistreerimisel, helistades numbril 645 7702. Kuigi kohtade arv on piiratud, mõnikord osalejad loobuvad ja tasub üle helistada.

Kommentaarid: