Lasnamäe kinohommikute sari pakub põnevat filmide valikut

0

Teisipäeval, 29. märtsil jätkub uue Eesti filmiga „Soo“ tasuta filmide sari Lasnamäe eakatele. Filmilinastused toimuvad kaks korda kuus terve kevade vältel.

„Alustasime hiljuti taas Lasnamäe seenioridele suunatud filmide sarjaga ning huvi on väga suur. Terve kevade vältel pakume vaatamiseks eri žanrides filme ning usun, et paljud leiavad endale valikust meelepäraseid linateoseid. Linastused on tasuta, kuid siiski palun kõiki soovijaid ennast eelnevaltkirja panna,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.

Filmisari jätkub 29. märtsil kell 11, kui linastub romantiline draama „Soo“ (rež. Ergo Kuld, Eesti 2022). Kõik filmid on varustatud eesti- ja venekeelsete subtiitritega.

Filmid linastuvad Ülemiste keskuse II korrusel (Suur-Sõjamäe 4) asuvas Apollo kinos, kuhu Lasnamäelt saab mugavalt kohale bussidega nr 7, 49 ja 65. Alates eelmisest nädalast ei toimu enam COVID tõendite kontrolli, kuid siseruumis on jätkuvalt kohustuslik maski kanda. Palume kohale tulla 15 min enne filmi algust.

Tasuta filmi vaatamiseks on vaja eelnevalt registreerida, selleks palume helistada tel 645 7702 või kirjutada aadressile lasnamae@tallinnlv.ee

Kommentaarid: