Lasnamäe korteriühistud saavad taas graniitsõelmeid libedusetõrjeks 

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus jagab järgmisel nädalal korteriühistutele graniitkillustikku, et tagada parem libedusetõrje. Eelmistel kordadel on killustikku saanud pea kõik Lasnamäe korteriühistud.

„Sel talvehooajal juba jagasime mitmel korral tasuta graniitkillustikku ning siis seda võimalust kasutasid pea kõik Lasnamäe korteriühistud. Muutlikud ilmad aga tingivad vajaduse veel korra ühistutele puistematerjali jagada, et saaksime muuta kõnniteed ja teed ohutumaks ning maandada libedusest tingitud vigastuste riski,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Puistematerjali jagatakse 21., 22., 23. ja 25. veebruaril, igal päeval kell 15-19. Väljastamine toimub aadressil Vana-Kuuli 13, eelregistreerimist ei ole. Puistematerjali saavad kõik äriregistris registreeritud Lasnamäe korteriühistud. Ühe kortermaja kohta on arvestatud kolm graniitkillustiku kotti ning üks kott kaalub 25 kg. 

Vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud teostama heakorratöid kinnistuga või ehitisega külgneval kõnniteel, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel. Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille tera läbimõõt on 2-6 mm. Keelatud on kasutada tuhka, liiva või kloriide.

Kommentaarid: