Lasnamäe uisuväljakud ootavad uisusõpru ka kevadel

0

Lasnamäel tegutsevad uisuväljakud nii Tondiraba pargis kui ka Härma staadionil jätkavad tööd vähemalt märtsi keskpaigani. Alates sellest nädalast leevenesid ka uisuväljakute külastamise piirangud.

„Lasnamäel saab uisutamist harrastada kahes kohas, hubasel Tondiraba pargi uisuväljakul ning Härma staadioni uisuringil. Kuigi alates eilsest ei ole vaja välitingimustes sportimiseks esitada COVIDi tõendit, palume kõigil siiski liikuda hajutatult ning näiteks järjekorras teiste inimestega tihedalt kokku puutudes kanda maski,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Eesti suurima uisuringiga Härma staadion asub Lasnamäe Vene Gümnaasiumi (J. Koorti 23) kõrval. Valgustatud uisustaadion on avatud esmaspäevast pühapäevani kl 10-22. Uiske saab laenutada kuni kl 20.45.

Tondiraba pargis asuv Lasnamäe Uisupark on avatud esmaspäevast pühapäevani kl 10-21 ning pilet kehtib 60 minutit. Uisuplats asub Tondiraba pargi läänepoolses osas ning kohale võib tulla ka isiklike uiskudega (v.a. kiiruisutamise- ja matkauiskudega).

Valitsus tegi eelmisel nädalal otsuse kaotada alates 14. veebruarist COVIDi tõendi nõue kõigile välitingimustes toimuvatele üritustele ja tegevustele. Õues toimuvate tegevuste ja ürituste tõendinõude kaotamisel arvestati asjaoluga, et koroonaviiruse leviku risk vabas õhus on väiksem kui siseruumides. 

Mõlemad uisuväljakud jätkavad tööd orienteeruvalt märtsi keskpaigani. Lisainfot Lasnamäel tegutsevate uisuväljakute kohta saab Uisupargi ja uisuringi haldava Pirita spordikeskuse kodulehelt

Kommentaarid: