Lasnamäe linnaosa parandab koristusteenuse kvaliteeti

0

Lasnamäe linnaosavalitsus otsib riigihankega uut koristusteenuse osutajat. Detsembris välja kuulutatud konkursile laekusid nelja ettevõtte pakkumised, mille hulgast valitakse välja teenuseosutaja kuueks aastaks. 

„Meie uus partner hakkab osutama mitmeid teenuseid, mis vahetult mõjutavad Lasnamäe linnaosa elanikke. Soovime tõsta kõigi hooldusalade teeninduse kvaliteeti, kuid eriti suurt rõhku paneme talvisele lumekoristusele, et Lasnamäe sõidu-, kõnni- ja kvartalisisesed teed oleksid võimalikult ohutud igal aastaajal,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. 

Hetkel uuendavad kõik linnaosad oma lepinguid teenuseosutajatega. Uute lepingutega parandatakse ka järelevalvet teenuse osutamise kvaliteedi üle.

„Arvestades Lasnamäe linnaosa suurust, on töömaht väga suur ja teenuse olemus eri aastaaegadel kaunis mitmekesine. Seega, meie ootused uuele partnerile on väga kõrged. Konkursile laekus neli pakkumist, mille hulgast valime peagi välja parima,“ lisas Jurtšenko. 

Süsteemsem lähenemine ja pikaajaline partnerlus aitavad tagada, et Lasnamäel oleks avalikes kohtades võimalikult vähe prügi, linnaosa oleks korrastatud, inimsõbralik ja puhas. 

Kommentaarid: