Circle K avas Irus esimese moodul-teenindusjaama 

0

Täna kell 15:00 avas Eesti mootorikütuse jaemüügifirma Circle K Irus oma esimese moodul-teenindusjaama, mis parandab teenuste ja toodete kättesaadavust piirkondades, kus mugavuspoode seni pole. Moodulhoone võimaldab rajada teenindusjaamasid kiiremini kui kunagi varem. 

„Circle K moodul-teenindusjaamad on viis, kuidas tuua teenindusjaamad kiiresti sinna, kus neid on tarbijatel kõige enam vaja. Tarbijate ootused teenindusjaamadele on viimastel aastatel muutunud. Aina enam soovitakse tankida võimalikult kodu või töö lähedal ning teha esmatarbeostud teel olles. Seetõttu on teenindusjaamad muutunud mugavuspoodideks, mida võib võrrelda ka kodupoega,“ selgitas Circle K Eesti kaubandusdirektor Diana Veigel.  

Irusse püstitatud moodul-teenindusjaam on Circle K esimene omataoline jaam Eestis. „Idee hakata rajama moodul-teenindusjaamu tekkis praktilisest vajadusest rajada teenindusjaamu uutesse asukohtadesse. Moodulhoone suur eelis on see, et seda on võimalik tehases ette valmistada samal ajal, kui näiteks kinnistul ehitustööd veel käivad. See tagab meile kokkuvõttes kiirema ehituse,“ selgitas Veigel.  

Samuti on moodul-hoonete suureks väärtuseks võimalus neid vajadusel liigutada teise asukohta. „Näiteks, kui näeme, et teenindusjaama külastatavus teatud asukohas on väike ning seega teenindusjaama pidamine seal ebaotstarbekas, siis on võimalik meil jaam liigutada uude asukohta, kus nõudlus on suurem. Statsionaarse teenindusjaama puhul seda võimalust ei ole,“ lausus Circle K Eesti kaubandusdirektor.  

Moodul-teenindusjaam on oma olemuselt nagu iga teine Circle K teenindusjaam ehk kliendi jaoks ei muutu miskit. Seal on võimalus tankida erinevaid kütuseid, osta kaasa Circle K kuumi jooke, täisväärtuslikku kohapeal valmistatud toitu ning teisi poekaupu.  

Iru moodul-teenindusjaama üldpindala on 209,2 m2, millest müügisaal moodustab 122 m2. Ehitustöid teostas Akso-Haus OÜ.  

Kommentaarid: