Härma staadioni uisuplatsi on külastanud üle 3000 inimese

0

Lasnamäel avatud Härma staadioni uisuringi on esimese kuu jooksul külastanud üle 3000 inimese.

„Lasnamäel saab uisutamist harrastada kahes kohas, üks neist on suur uisuring Härma staadionil ja teine hubasem Tondiraba pargi uisupark. Härma staadionil teevad trenni nii spordiklubid kui koolid, kuid see on avatud ka tavakülastajatele ning paljud inimesed on juba nautinud sealset Tallinna ja Eesti suurimat uisuringi,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus. 

400 meetri pikkune uisuring on ainulaadne nii Tallinnas kui ka terves Eestis. Sel hooajal ligi kuu aega töötanud uisuring on kohale meelitanud juba üle 3000 uisusõbra. Uisuring töötab talve lõpuni.

Härma staadion asub Lasnamäe Vene Gümnaasiumi (J. Koorti 23) kõrval. Valgustatud uisustaadion on avatud E-P kl 10-22. Uiske saab laenutada kuni kl 20.45. Staadioni üksikkasutuse tund kõigile külastajatele on 2,50 eurot. Uiskude laenutus maksab 4 eurot (eelkooliealised lapsed, õpilased, üliõpilased, pensionärid 2,50 eurot).

Lisaks Härma staadionile saavad kõik soovijad uisutama tulla ka Tondiraba pargi uisuplatsile. 

Härma staadioni uisuraja graafik ja muu info Pirita Spordikeskuse kodulehel: http://piritaspordikeskus.ee/lasnamae-uisurada/  

Kommentaarid: