Pea kõik Lasnamäe korteriühistud on saanud graniitsõelmeid libedusetõrjeks 

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus jagab korteriühistutele pidevalt graniitkillustikku, et tagada parem libedusetõrje. Killustikku saavad pea kõik Lasnamäe korteriühistud.

„Alustasime taas tasuta graniitkillustiku jagamisega ning korteriühistute huvi selle vastu on väga suur. Kui jagasime novembris graniitsõelmeid, kasutas seda võimalust 436 ühistut ehk teisisõnu tasuta killustikku said pea kõik Lasnamäe kortermajad. Jagame puistematerjali selleks, et saaks kõnniteed ja teed ohutumaks muuta ning maandada libedusest tingitud vigastuste riski,” ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.

Puistematerjali jagamine jätkub täna ja homme, mõlemal päeval kell 15-19. Väljastamine toimub aadressil Vana-Kuuli 13, eelregistreerimist ei ole. Puistematerjali saavad kõik äriregistris registreeritud Lasnamäe korteriühistud. Ühe kortermaja kohta on arvestatud kolm graniitkillustiku kotti ning üks kott kaalub 25 kg.

Vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud teostama heakorratöid kinnistuga või ehitisega külgneval kõnniteel, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel. Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille tera läbimõõt on 2-6 mm. Keelatud on kasutada tuhka, liiva või kloriide.

Kommentaarid: