Lasnamäel jätkub tasuta COVID-19 kiirtestimine

0

Lasnamäel asuvas Kultuurikeskuses Lindakivi saab jätkuvalt teha tasuta antigeeni kiirtesti. Samas hoones jätkab tööd ka vaktsineerimis – ja nõustamispunkt.

„Tallinna linn on otsustanud jätkata kiirtestimisega Lasnamäel, sest see on tõhus viis paremini ennetada COVID-19 levikut. Siiski rõhutan, et testima oodatakse haiguse sümptomiteta inimesi. Need, kellel on juba ilmnenud COVID-19 sümptomid, saavad teha PCR-testi perearsti saatekirja alusel. Lisaks sellele saab Kultuurikeskuses Lindakivi jätkuvalt teha nii esimest kui ka teist süsti ja tõhustusdoosi ning võimalus on küsida vaktsiinide alast nõu,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus. 

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22) töötab tööpäeviti kl 12-19 ja nädalavahetusel kl 10-17. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Tasuta kiirtestimine toimub samuti Kultuurikeskuses Lindakivi, kuid vastavasse ruumi pääseb keskuse tagauksest, Lindakivi silla poolt. Testida saab vaktsineerimispunkti lahtiolekuaegadel. Testimise teenust osutab Eldred OÜ.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles).

Kommentaarid: