Tondiraba uisuväljaku hinnad muutuvad soodsamaks

0

Alates tänasest, 10. jaanuarist muutub Lasnamäel Tondiraba pargis asuva uisuväljaku hinnakiri. Uus hinnatase ühtlustub Mustamäe ja Nõmme uisuväljakute omadega.

„Peame oluliseks, et avalik ruum pakuks võimalusi vaba aja veetmiseks ja sportimiseks mitte ainult suvisel, vaid talvisel ajal. Sellest ka uute uisuväljakute avamised. Lasnamäe uisuväljak sai valmis selleks hooajaks ning on tänu muutunud hinnakirjale inimestele veelgi kättesaadavam. Statsionaarne uisuväljak kerkib varsti Mustamäel valmivasse Männi parki. Alustame ettevalmistusi ka Õismäe uisuväljaku rajamiseks ning kindlasti ei jää see projekt viimaseks,“ ütles Tallinna abilinnapea Vladimir Svet.

Uisuplats asub Tondiraba pargi läänepoolses osas ning kohale võib tulla ka isiklike uiskudega (v.a. kiiruisutamise- ja matkauiskudega). Tondiraba pargi liuvälja haldab ettevõte HK Hall OÜ, kelle uisuväljakud tegutsevad lisaks Lasnamäele ka Kesklinnas, Mustamäel ja Nõmmel. 

„Lasnamäel saab uisutamist harrastada kahes kohas, hubasel Tondiraba pargi uisuväljakul ning Härma staadioni uisuringil. Lisaks sellele, kui lumeolud seda võimaldavad, ootab Pae pargis suusarada, et inimestel oleks erinevaid võimalusi vabas õhus liikumiseks ja spordi harrastamiseks,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus. 

Jääväljak ise on 1200 m2 suur, millele lisandub teenindusala, uisupargis on ca 300 paari uiske ja külastajatele on avatud ka minipannkooke pakkuv tänavakohvik Kooker. Liuvälja külastus ja uiskude laenutus on tasuline.

Lasnamäe Uisupark on avatud esmaspäevast pühapäevani kl 10-22 ning pilet kehtib 60 minutit. Nii nagu Kesklinnas, Mustamäel ja Nõmmel saavad oma koolitunde uisupargis läbi viia kõik Tallinna üldhariduskoolid või lasteaiad, kes pileti eest tasu maksma ei pea. Viimastel aastatel on seda võimalust kasutanud kümned tuhanded lapsed ja koolinoored.

Ka tänavu tegutseb Lasnamäel Härma staadionil uisuväli, mille külastamise tingimuste ja vaba jää graafiku kohta saab lisainfot koduleheltpiritaspordikeskus.ee

Kommentaarid: