Pühapäevased advendikontserdid toovad Lasnamäele kellade helina

0

Pühapäeval, 19. detsembril toimub Lasnamäel neljanda advendi puhul kaks hubast tasuta vabaõhukontserti ning traditsiooniline neljanda advendiküünla süütamine.

„Lõpetame selleks korraks Lasnamäe advendikontserditega. Neljanda advendi puhul publiku ette astub varemgi Lasnamäel korduvalt esinenud ja sooja vastuvõtu pälvinud kellade ansambel „Campanelli.“ Lisaks sellele rõõmustab lapsi sel korral nii jõuluvana kui ka päkapikk, ei puudu ka piparkoogid ja alkoholivaba glögi. Kutsun ka sel pühapäeval lasnamäelasi koos jõulumeeleolu ja muusikat nautima,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.

Pühapäeval, 19. detsembril toimub Lasnamäel kaks advendikontserti. Esimene algab kell 12 Pae promenaadil ning teine leiab aset algusega kl 15 Linnamäe Maxima ees.

EELK Lasnamäe Püha Markuse koguduse õpetaja Kaido Petermann räägib advendiaja mõttest. Sellele järgneb advendiküünla süütamine jõulukuuse juures. Publikule esineb mõlemas kohas kellade ansambel „Campanelli.“

Üritusi korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega ja on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid: