Lasnamäel parandatakse koristusteenuse kvaliteeti

0

Lasnamäe linnaosavalitsus kuulutas välja riigihanke, et tõsta linnamaa koristusteenuse sagedust ja kvaliteeti. Teenuseosutaja valitakse välja viieks aastaks.

„Viimasel kahel aastal linn pöörab veelgi rohkem tähelepanu teede, teeäärsete- ja rohealade teenindusele. Soovime tõsta kõigi alade teeninduse kvaliteeti, kuid eriti suurt rõhku paneme rohealadele, et pöörata rohkem tähelepanu puudele, põõsastele ja lilledele,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.

Hetkel kõik linnaosad uuendavad oma lepinguid teenuseosutajatega. Uute lepingutega parandatakse järelevalvet teenuse osutamise kvaliteedi üle. Süsteemsem lähenemine ja pikaajaline partnerlus aitab tagada, et Lasnamäel oleks avalikes kohtades võimalikult vähe prügi, linnaosa oleks korrastatud, sõbralik ja puhas.

Riigihanke dokumentidega saab tutvuda Riigihangete registris. Taotlusi võetakse vastu 28. jaanuarini 2022.

Kommentaarid: