Pühapäevased advendikontserdid rõõmustavad Lasnamäe elanikkepuhkpillimuusikaga

0

Pühapäeval, 12. detsembril toimub Lasnamäel kolmanda advendi puhul lausa kaks hubast tasuta vabaõhukontserti ning traditsiooniline kolmanda advendiküünla süütamine.

„Jätkame pühapäeval traditsiooniliste vabas õhus toimuvate advendikontserditega, kust ei puudu ka tegevused lastele ning piparkoogid ja alkoholivaba glögi. Seni toimunud kontserdid võeti väga soojalt vastu ning lumistest ilmadest hoolimata sajad inimesed tulid kohale jõulumeeleolu ja muusikat nautima,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.

Pühapäeval, 12. detsembril toimub Lasnamäel kaks advendikontserti. Esimene algab kell 12 Majaka ja Lasnamäe tn ristmiku juures ning teine leiab aset algusega kl 15 muruplatsil Mahtra Põhikooli ees.

EELK Lasnamäe Püha Markuse koguduse õpetaja Kaido Petermann räägib advendiaja mõttest. Sellele järgneb advendiküünla süütamine jõulukuuse juures. Publikule esineb mõlemas kohas puhkpilliansambel „Brassical“.

Järgmised advendikontserdid Lasnamäel toimuvad nädala pärast, 19. detsembril algusega kell 12 Pae promenaadil ja kl 15 Linnamäe Maxima ees ning seal esineb kellade ansambel „Campanelli“.

Üritusi korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega ja on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid: