Tondiraba pargis alustas tänasest pargikohvik

0

Suve lõpus avatud Tondiraba pargis alustas täna tegevust kohvik. Kohvikus pakutakse erinevaid rooge, küpsetisi ja jooke.

„Tondiraba park muutub veelgi mõnusamaks ajaveetmiskohaks kogu perele, sest oma uksed avas pargikohvik. Kohviku hinnatase ja pakutavad tooted on suunatud erinevas vanuses inimestele, sh lastega peredele. Toidu valmistamisel ja serveerimisel kasutatakse võimalikult palju taaskasutatavaid materjale. Samuti on Tondiraba pargi kohvik lemmiklooma sõbralik ehk sinna saab vajadusel siseneda koos lemmikloomaga,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Kohviku menüüst leiavad endale meelepärase valiku erineva maitsega ja eri vanuses külastajad. Kohviku menüüs on magustoidud ja küpsetised, snäkid, kuumad joogid ning spetsiaalne lastemenüü. Tänavatoidu fänne rõõmustab ka kebabi ja burgerite valik. Lisaks pakutakse tasuta kraanivett. Kohvikus ei müüda alkohoolseid jooke.

Kohvik asub Tondiraba pargi läänepoolses servas ning on külastajatele avatud iga päev kl 10-22.

Tondiraba pargi kohvikuteenuse osutaja valiti konkursi teel viieks aastaks. Kohvikus hakkab teenust osutama ettevõte DAS Grupp OÜ.

Kommentaarid: