Lasnamäe eakate loengusarjas tuleb juttu COVID-19 haigusest

0

Lasnamäel jätkab iganädalane tasuta eakatele mõeldud filmi- ja loengusari „Kuldne sügis“. Teisipäeval, 19. oktoobril algusega kl 11 Lindakivi Kultuurikeskuses toimub Karmen Jolleri loeng COVID-19 teemal.

„Lasnamäe „Kuldne sügis“ annab hea võimaluse omandada uusi teadmisi erinevatel teemadel ja nautida filmikunsti. Seekordses loengus keskendume teemale, mis on viimastel aastatel kogu maailma enim mõjutanud – räägime COVID-19 olemusest. Osalejatel avaneb võimalus esitada küsimusi ja rohkem teada saada selle kohta, kuidas ennast ja teisi selle haiguse eest kaitsta,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

19. oktoobril toimuv loeng keskendub koroonaviirusele ja sellega seotud ohtudele ning sellest räägib kl 11 Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige dr Karmen Joller. Samal päeval algusega kl 14 toimub ka venekeelne loeng samal teemal, mida kannab ette Lääne-Tallinna Keskhaigla juht dr Arkadi Popov. Loengud on tasuta ning eelregistreerimine pole vajalik. „Kuldse sügise“ sarja loengud toimuvad Kultuurikeskuses Lindakivi (Koorti 22).

„Lisaks soovime pakkuda tasemel kultuurilist elamust ka uute filmide näol. Loodan, et Lasnamäe eakad elanikud võtavad „Kuldse sügise“ ürituste sarja soojalt vastu ning leiavad kavast huvipakkuvaid teemasid. Näiteks järgmisena, 26. oktoobril kl 11.00 linastub komöödia ja draama žanris USA film „Kotkatiivul“,“ lisas Svet.

Filmid linastuvad Apollo Kinos Ülemiste Keskuses (Suur-Sõjamäe 4, II korrus). Filmid on varustatud eesti- ja venekeelsete subtiitritega. Tasuta filmi vaatamiseks on vaja eelnevalt registreerida. Selleks palume helistada numbritel 645 7702 või 645 7719 või kirjutada aadressile lasnamae@tallinnlv.ee. Infot järgnevate Lasnamäe „Kuldse sügise“ sarja raames toimuvate loengute teemade ja filmide kohta saab edaspidi kodulehelt tallinn.ee/lasnamae.

Kohapeal toimub COVID tõendite kontroll (läbitud vaktsineerimiskuuri, haiguse läbipõdemise või negatiivse testi kohta) ning kohal on võimalik teha tasuta kiirtesti. Kiirtesti tegemiseks peab kohale tulema vähemalt 30 min enne ürituse algust.

Kommentaarid: