Uus jõulukuusk jääb Katleri peremänguväljaku kõrvale alatiseks

0

Lasnamäe populaarse Katleri peremänguväljaku kõrvale istutati uued kuused. Ühte neist on plaanis kasutada ka asumi jõulukuusena ning pühade paiku iga-aastaselt ehtida. 

„Istutasime Katleri peremänguväljaku ja kõrvalasuva parkla vahele kuuski, mis loovad rohelisema linnaruumi ja samas toimivad mänguväljaku ja autotee vahelise tuule- ja müraseinana. Üks kuuskedest jääb väljakust mõneti eemale ning leiab kasutuse jõulukuusena, mida talviti ehib valgustus. See on ka keskkonnateadlikum lähenemine: puu jääb kasvama ja pole vajadust iga-aastaselt uut kuuske maha raiuda ja kohale tuua,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Katleri peremänguväljaku ning kõrvalasuva haljasala kõrvale istutati üks harilik kuusk ja 12 hõbekuuske. Jõulukaunistused jõuavad Lasnamäe linnaruumi novembri lõpus. 

Kommentaarid: