Tondiraba pargis peagi alustab tegevust MySushi kohvik

0

Hiljuti avatud Tondiraba pargis alustab lähikuudel tegevust kohvik. Kohvikus pakutakse erinevaid rooge ja jooke.

„Kohviku kontseptsioon tugineb sellele, et Tondiraba park on mõeldud kogu perele. See tähendab, et kohviku hinnatase ja pakutavad tooted on suunatud erinevas vanuses inimestele, sh lastega peredele. Toidu valmistamisel ja serveerimisel kasutatakse võimalikult palju taaskasutatavaid materjale. Samuti saab Tondiraba pargi kohvik olema lemmiklooma sõbralik ehk sinna saab vajadusel siseneda koos lemmikloomaga,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Tondiraba pargi kohvikuteenuse osutaja valiti konkursi teel viieks aastaks. Kohvikus hakkab teenust osutama MySushi brändi all tuntud ettevõte DAS Grupp OÜ. Hetkel käivad tööd kohviku tegevuse ettevalmistamiseks ning kohvik plaanitakse külastajatele avada oktoobri lõpus.

Kohviku menüüst leiavad endale meelepärase valiku ka need külastajad, kes ei pruugi olla sushiarmastajad. Lisaks sushidele on menüüs supid, salatid, snäkid, kuumad joogid, toekamad kõhutäied ning spetsiaalne lastemenüü. Lisaks pakutakse tasuta kraanivett ja erinevat jäätisevalikut. Kohvikus ei pakuta alkohoolseid jooke.

Kommentaarid: