Homme suletakse remonditööde ajaks Saarepiiga sild

0

Sel neljapäeval, 22. juulil suletakse jalakäijatele mõneks tunniks Saarepiiga sild. Jalakäijatel palutakse varuda kannatust ning sel päeval liikuda muid trajektoore pidi.

„Saarepiiga silla asfaltkatte remont on üks osa tänavu Lasnamäel toimuvast suurejoonelisest jalgteede taastamisest. Saarepiiga sild on osaks samanimelisest puiesteest ning silda kasutavad igapäevaselt tuhanded inimesed, muuhulgas liikumaks Lasnamäe Medicumi. Seega on äärmiselt oluline, et sild oleks liiklemiseks mugav ja ohutu,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Saarepiiga sild on suletud ainult asfalteerimistööde ajaks neljapäeval, 22. juulil mõneks tunniks. Sild suletakse jalakäijatele kl 9 ning täpsem sulgemise graafik sõltub tööde edenemisest. Linnaosa valitsus palub sel päeval hoiduda Saarepiiga silla kasutamisest ning oma marsruudi planeerimisel arvestada silla ajutise sulgemisega ja kaaluda alternatiivseid trajektoore.

Saarepiiga puiestee taastusremont algas 30. juunil. Remonditööd on plaanis lõpetada suve jooksul.

Töid teostab keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS TREF Nord.

Sel kevad-suvel tehakse taastusremonti enam kui kahekümnel Lasnamäe tänaval. Objektide asukohaga saab tutvuda siin https://www.tallinn.ee/est/lasnamae/Uudis-teede-taastusremont-2021.

Kommentaarid: