Pae promenaadile tuleb tagasi turvafirma Patriot

0

Alates neljapäevast, 3. juunist hakkab Lasnamäel asuval Pae promenaadil  taas osutama turvateenust Patriot Security OÜ.

Mullu Patriot Security juba pakkus turvateenust promenaadil, mis paraku kogus tuntust pidevate avaliku korra rikkumistega ning avalikus kohas alkoholi tarbinud inimeste ebasündsa käitumisega. Selle aasta alguseskorraldatud Pae promenaadi turvateenuse osutamise hanke võitnud turvaettevõte Forus ei saanud ettenähtud mahus täita lepingulisi kohustusi ning leping ettevõttega tühistati poolte kokkuleppel.

„Linnaosavalitsus on algusest peale juhtinud turvaettevõtte Forus tähelepanu sellele, et promenaadi turvamine on keeruline ülesanne. Senine koostöökogemus turvaettevõtetega näitas, et see töö nõuab turvameeste täielikku pühendumist. Tahaks uskuda, et turvaettevõte Patriot Security koostöös kohalikeelanike, politsei ja Mupo ametnikega tagab taas Pae promenaadil vajaliku turvataseme,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Ühtlasi kavatseb Lasnamäe linnaosavalitsus lähiajal muuta pinkide paiknemist promenaadil nõnda, et seetakistaks alkohoolsete jookide grupiviisilist tarbimist. Lisaks uuendatakse suve jooksul promenaadi värvilahendust, et muuta linnakeskkond veelgi mõnusamaks. Suvekuudel plaanitakse promenaadil korraldada väiksemaid kontserte.

Turvaettevõtte teenust Pae promenaadile tellitakse viimase kahe aasta jooksul seepärast, et paik oleks lastega perele ja eakatele turvaline.

Kommentaarid: