Veebruari kuu klassijuhataja on Siiri Vilgats Kuristiku Gümnaasiumist

0

Tallinna Haridusamet teatas 18. märtsil Tallinna kuu klassijuhataja valimisest, kelleks on Siiri Vilgats Tallinna Kuristiku Gümnaasiumist.

Kiidusõnu Siiri Vilgatsi kohta on jagada palju. Lastel ja lapsevanematel on Siiriga väga head suhted. Näiteks juhtus ühel õpilasel kelguõnnetus, mille tagajärjel tuli tal pikalt nii haiglas kui seejärel ka kodus viibida. Klassijuhataja Siiri oli kogu selle aja õpilasele ning perele toeks- iga päev ühenduses. Toetus oli perele äärmiselt oluline. Klassijuhataja korraldas klassiga lapsele videokõnesid, kus terve klass sai head paranemist soovida ning talle sünnipäevalaulu laulda. Terve selle aja teadis pere, et last oodatakse ja igatsetakse väga kooli tagasi. Tegemist on väga suure südamega õpetajaga. Ta arvestab lapse vajadusi ja olukorda ning on ka klassis ümberkorraldusi teinud, et kõik tunneksid ennast hästi. Klassijuhataja Siiri on alati kättesaadav, juhendab ning toetab distantsilt. Vanemate sõnul jääb kiidusõnu talle väheks ning neil on väga hea meel, et just Siiri on nende laste klassijuhataja on. Ka lapsed ise räägivad õpetajast ainult head: Siiri on väga hooliv ja toetav klassijuhataja, ta on kättesaadav nii oma õpilastele kui ka õpilaste vanematele, ta ei jäta ühtegi probleemi lahendamata. Õpilastega on ta väga kannatlik ja sõbralik, märkav ja abivalmis, soe ning südamlik. Siiri on vastutustundlik, avatud ja väga lahke õpetaja. Ta märkab õpilaste tugevusi, soove ja vajadusi ninglapsed armastavad teda!

Tunnustusettepaneku esitasid lapsevanemad. Veebruarikuu klassijuhataja valimiseks esitati 45 tunnustusettepanekut. Kandidaatide kirjeldustest jäid kõlama jäid märksõnad nagu süsteemsus, inspiratsioon, partnerlus, üksteisest lugupidamine, vastutustundlikkus ning positiivsus.

Kommentaarid: