Lasnamäe Centrumi omanik tuletab meelde ostukeskuste ohutusmeetmeid

0

Valitsuse poolt reedel kehtestatud piirangute tõttu kirjeldab Capfield, kuidas nad Lasnamäe Centrumis, Nautica keskuses ja Lasnamäe Prismas eeskirju järgivad.

Meie prioriteet on endiselt kõikide meie külastajate, üürnike ja töötajate heaolu ja turvalisus, hoides samal ajal keskuseid tegevuses. Alates möödunud aasta märtsist on kõikides meie keskustes rakendatud meetmeid tagamaks külastajate ja töötajate turvalisus, kasutusele on võetud puutevabad desinfitseerimisvahendid, 2-meetrist vahemaad märkivad põrandamärgised, põhjalikumad puhastused, parem ventilatsioon, istekohtade ümberjaotus restoranides ja kohvikutes, sotsiaalse distantseerumise märgised ning kontaktivabade maksete teostamise julgustamine,” selgitas Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff.

“Kooskõlas möödunud reedel välja kuulutatud valitsuse viimaste juhistega palume tungivalt, et kõik töötajad ja külastajad kannaksid meie keskustes maski. Maske saab osta kõikidest meie sissepääsude juures olevatest automaatidest. Maske jagatakse tasuta ka juhul, kui olete enda maski maha unustanud,” lisas Gornischeff.

“Kuna me järgime reaalajas kõigi oma kaubanduskeskuste külastajate statistikat, saame usaldusväärselt kõikidele oma külastajatele kinnitada, et meie ostukeskuste külastajate arv on püsivalt allpool valitsuse kehtestatud limiiti,“ rääkis Capfieldi keskuse juht Olga Allik. „Kui ostleja soovib meid kõige rahulikumal ajal külastada, soovitame tulla hommikul kella 10 ja 11 vahel, kus reeglina on meil kõige vähem ostlejaid.“

“Meie “Võida osturaha tagasi” kampaaniad ning edasised ostukampaaniad on peatatud seniks kuni on asjakohane need taastada. Soovime tänada kõiki oma keskuste külastajaid vastutustundlikkuse eest,“ lisas Allik. „See on ühine jõupingutus ja palume kõigil kokkulepitud reeglitest kinni pidada. Ärge unustage oma maski kaasa võtta ning kandke seda alati, kui külastate mõnda kaubanduskeskust ja pidage osteldes kinni sotsiaalse distantantseerumise reeglitest.”

Üksikasju Capfieldi ohutusmeetmetest oma kaubanduskestustes saab lugeda lasnamaecentrum.ee/teie-heaolu/.

Kommentaarid: