Lasnamäe linnaosavalitsus jagab korteriühistutele graniitsõelmeid

0

Käesoleval talveperioodil jagab Lasnamäe Linnaosa Valitsus korteriühistutele parema libedustõrje tagamiseks ligi 75 tonni graniitkillustikku.  

“Vaatamata üsna soojale kevadilmale ei peaks nii jalakäijad kui ka autoomanikud tormama „kingi“ vahetama. Temperatuuri kõikumiste tõttu peaksid lähipäevil kõik liiklejad olema ettevaatlikud, kuna teeolud muutuvad kiiresti ning piirkonnas võib mõnel teelõigul ja kõnniteedel olla väga libe. Turvalise liikumise tagamiseks kõnniteedel ja teedel, vigastuste põhjuste vähendamiseks ning varakevadiste jäiste olude vastu võitlemiseks, jagab linnaosavalitsus korteriühistutele täiendavat abi graniitlaastukottide näol,” ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Puistematerjali jagatakse 3. märtsist kuni  6. märtsini, igal päeval kell 13.00 kuni 18.00. Väljastamine toimub aadressil Vana-Kuuli 13, eelregistreerimist ei ole. Puistematerjali saavad kõik äriregistris registreeritud Lasnamäe korteriühistud. Ühe korteriühistu kohta on arvestatud kolm graniitkillustiku kotti, 1 kott kaalub 25 kg.

Vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud teostama heakorratöid kinnistuga või ehitisega külgneval kõnniteel, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel. Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille tera läbimõõt on 2-6 mm. Keelatud on kasutada tuhka, liiva või kloriide.

Kommentaarid: