Selgunud on Lasnamäe jõuluakende konkursi võitjad

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel toimunud hääletuse tulemusel selgusid linnaosa jõuluakende konkursi võitjad. Enim hääli sai foto talvepühadeks kaunistatud Asunduse lasteaia akentest.

„Tänan kõiki Lasnamäe elanikke, kes nägid sel pühadega kokku langenud keerulisel ajal vaeva oma akende kujundamisega, aidates kaasa piduliku meeleolu loomisele linnaosa tänavatel. Märkimisväärsed on eranditult kõik konkursile saadetud fotod, nii mõnegi neist on tõeline kunstiteos,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. „Loodan, et meie konkursist ja piirkonna kauneima jõuluakna valimisest saab hea traditsioon, sest lasnamäelastele meeldib kaunistada talvepühadeks oma kortereid ja aknaid. Palju õnne võitjatele!”

Konkursi esikoha pälvis foto Tallinna Asunduse lasteaia jõuluaknast, mis kogus 13. jaanuariks enim hääli  – 107. Teise koha 51 häälega sai Muhu tn 1 maja elanik Maria ja kolmanda koha 39 häälega Alisa ja tema aknakujundus aadressil Arbu tn 5.  Konkursi eriauhind läheb Priisle asumis aadressil Linnamäe tee 42a asuvale kortermajale, mille elanikud kaunistasid oma rõdud valgusvanikutega, luues maja fassaadile ereda üldlahenduse. Võitjaid autasustab linnaosavalitsus.

Lasnamäe linnaosa valitsus korraldas esmakordselt konkursi, mille käigus selgitati rahvahääletuse abil välja kauneimate Lasnamäe jõuleakende omanikud. Konkurss on plaanis korraldada iga-aastaselt.

Kommentaarid: