Lasnamäe jagab korteriühistutele graniitsõelmeid

0

Lasnamäe linnaosavalitsus jagab jäiste olude vastu võitlemiseks linnaosa korteriühistutele tasuta graniitsõelmeid.

“Novembris jagasime korteriühistutele juba graniitkillustikku, et nad oleksid esimesteks külmadeks valmis. Nüüd, lume saabudes ja halvenevate ilmastikuolude korral, muutub võitlus jääga kõnniteedel kõige pakilisemaks teemaks. Õnnetuste ja vigastuste ärahoidmiseks jagame taas oma piirkonna majaomanikele ja korteriühistutele graniitkillustikku, ”ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Lasnamäe linnaosavalitsus väljastab talviseks kõnniteede hoolduseks täiendavalt tasuta killustikku. Ühe korteriühistu kohta on arvestatud kolm graniitkillustiku kotti, 1 kott kaalub 25 kg. Kotte graniitsõelmetega väljastatakse alates reedest, 15. jaanuarist kuni 21. jaanuarini, iga päev kell 14.00 kuni 18.00 aadressil Vana-Kuuli 13, sissepääs Paevälja puiesteelt. Väljastamist ei toimu pühapäeval, 17. jaanuaril.

Vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale on kinnistu ja ehitise omanik kohustatud teostama heakorratöid kinnistuga või ehitisega külgneval kõnniteel, mis asub teega külgneva kinnistu ja sõidutee vahel. Libeduse tõrjeks tuleb kasutada puistematerjali, mille tera läbimõõt on 2-6 mm. Keelatud on kasutada tuhka või kloriide.

Kommentaarid: